Klubben på Stian Blipp-show

Klubben på Stian Blipp-show

Hver onsdag de siste 10 ukene har det vært duket for TV-innspilling på USF Verftet. En time før showstart hører vi latter fra bordet bak oss på Kafé Kippers. Det er noen som har bestemt seg for å bytte ut mennene sine med Stian Blipp for en kveld.

- Vi er travle mødre som alle trengte å komme seg ut, og så ville vi le masse. Da var Blippen et godt valg, smiler Gitte-Mari Bognø.

- Han er jo helt grei å se på da, skyter Anne Mette Telle inn. Det virker som hun har sagt det alle tenkte, for de ler bifallende.

Det er klubben fra Sotra som har tatt seg en kveld fri. Egentlig er de ni stykker, og disse tre damene valgte å varme opp med god mat på kaféen før start. Ikke alle av dem hadde vært på USF før.

- Det er en vanvittig fin plassering, med den utsikten over sjøen, sier Gitte-Mari

Likevel er det Blipp som er høydepunktet for kvelden, Kari-Ann Midtveit er klar i sin mening om hvorfor.

- Han er både morsom og sjarmerende. Det virker som han driter litt i det, bare hiver seg ut på ting, hva er det verste som kan skje? Sånn type humor liker vi, at man ikke tar seg selv så høytidelig.

Gjestene som var med i Stian Blipp-show denne kvelden var Sophie Elise Isachsen, Bjarte Hjelmeland og forfatterne av Gleden med skjeden. Etter showet får vi et glimt av Sotraklubben som ler og prater i munnen på hverandre, og det ser ut til at de har hatt en vellykket kveld.

Tekst: Frida Gjerstad Eide & Liselinn Woll Sigvaldsen
Foto: Liselinn Woll Sigvaldsen

Andreas fra Bergen Live

Andreas fra Bergen Live

Magnar - med kull i hjertet

Magnar - med kull i hjertet