Andreas fra Bergen Live

Andreas fra Bergen Live

Før Daniel Kvammen skal holde konsert i Røkeriet finner vi produksjonssjef Andreas Lindborg bak scenen. Han sørger for at alt går etter planen, og noe av det vi liker best er Bergen Live sin heftige policy.

- Hvis vi sier at dørene åpner og konsertene begynner til en viss tid, så gjør de det. Andre steder kan man lett oppleve at bandet drøyer tiden og at folk vil tjene penger i barene. Hos oss blir det ikke aktuelt. Vi har full kontroll over hvor mange publikummere som har møtt opp til enhver tid. Hvis noen mener at vi må vente så kan jeg si at nei, det må vi ikke. Vi har så mye som skjer i ukedagene og det kan være at folk skal på jobb dagen etter. De kan likevel få ting med seg fordi vi holder tidene vi lover.

På omtrent samme tid i fjor hadde Bergen Live sin første produksjon med Daniel Kvammen. De bestemte seg raskt for å gjenta suksessen, og denne gangen har de solgt mye flere billetter enn sist. Alt det visuelle ved sceneuttrykket har tatt seg opp flere steg, og med en fersk plate gir det en helt ny dimensjon til konserten. Med gode erfaringer fra huset var det enkelt å velge USF og Røkeriet som scene for konserten i år også.

- Det er veldig bra tilrettelagt her nede, det går sinnsykt knirkefritt fordi vi har vært her så mye. Slik klarer vi å være litt forut det som skal skje. Vi kjenner de som jobber her så godt at vi vet hvor vi har hverandre til enhver tid. For meg er USF Verftet Bergens aller beste venue for konserter.

Tekst: Frida Gjerstad Eide & Liselinn Woll Sigvaldsen
Foto: Liselinn Woll Sigvaldsen

Kjærligheten blomstret i Sardinen

Kjærligheten blomstret i Sardinen

Klubben på Stian Blipp-show

Klubben på Stian Blipp-show