Driftsansvarlige Hallvard

Driftsansvarlige Hallvard

Hallvard Styve Nomeland er driftsansvarlig på USF Verftet, og jobber med alt fra tekniske installasjoner til vedlikehold, booking, utleie og arrangementer. Han er tett på alt som skjer. En gang var det en artist som ikke ville gå, selv om brannalarmen gjorde det.

- Rett etter at artisten gikk av scenen var det noen som ved en feil hadde trykt inn alarmen. Men uansett skal vi evakuere bygget. Jeg var i full gang med å få folk ut, men da jeg kom opp til backstage stod det en vanvittig svær fyr - større enn døren - foran meg. Han ga meg grei beskjed om at jeg ikke fikk komme inn, for artisten dusjet. De hadde ingen planer om å evakuere selv om alarmen gikk. Flaks at jeg visste det ikke brant på ekte!

Heldigvis er de gode opplevelsene i flertall. Hallvard mimrer tilbake til den gangen han hjalp til å stable sammen en festival på bare et par dager.

- Øvingslokalene i Skuteviken brant ned, og mange mistet instrumentene og øvingsrommene sine. Som ekte musikere manglet mange forsikring... Da ble det satt i gang en festival kalt Dugnad. Folk i musikkmiljøet hjalp til for å lage en innsamlingsaksjon for det tapte utstyret. Det var utrolig gøy!

Kjartan, Martin og Hallvard sammen med Bruno, Boris og Bønna.  Foto: Privat

Kjartan, Martin og Hallvard sammen med Bruno, Boris og Bønna.  Foto: Privat

Hallvard har jobbet på huset i 12 år, og trekker frem fleksibiliteten og arbeidsmiljøet som det beste med jobben sin. En bonus er at han og kollegaene kan med hundene sine på jobb.

- USF er en veldig stor del av livet mitt, jeg har vært her så lenge og vært med på så mye forskjellig. Det er også veldig spennende at jeg har fått være med på planleggingen og ombyggingen til det mange nå mener er Norges beste konsertsal.

Tekst: Frida Gjerstad Eide & Liselinn Woll Sigvaldsen
Foto: Frida Gjerstad Eide

Magnar - med kull i hjertet

Magnar - med kull i hjertet

Terpsichore Dansekompani

Terpsichore Dansekompani